Atletism

Negoiţă, Ţilea şi Donişan au ratat calificare în finalele de la suliţă, respectiv înălţime

Maria Negoita

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 27 iulie 2010

Felicia Ţilea Moldovan şi Maria Negoiţă au ratat calificarea în finala probei de aruncare a suliţei din cadrul Campionatelor Europene de atletism de la Barcelona (Spania).

 

Felicia Ţilea Moldovan a ratat primele două aruncări, iar cea de-a treia a măsurat doar 46.51 metri (locul 8 în grupa A), insuficient  pentru calificarea în finala probei. Maria Negoiţă a  avut o încerc are de 55.68 metri din prima aruncare, iar atleta a ratat accederea în ultimul act al competiţiei.

În clasamentul general  al calificărilor, Maria Negoiţă s-a clasat pe locul 15, în timp ce Felicia Moldovan  a fost  a 19- a. Pe primul loc a încheiat Barbora Spotakova, din Cehia, cu o reuşită de 65.56 m.

Atletul Mihai Donişan a ratat calificarea în finala probei de săritură în înălţime, cea mai bună performanţă a sa, de 2.23 metri, fiind insuficientă în calificările din grupa A.

Mihai Donişan a trecut pe rînd ştacheta înălţată la 2.10 metri, la 2.15 metri şi la 2.19 metri (din două încercări), dar apoi a ratat de trei ori consecutiv la 2.23 metri, încheind grupa A pe locul 10, iar la general, pe poziţia 18.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.