Liga Campionilor

Levy: "Le-am zis băieţilor că sînt mîndru de ei, meciul de azi mă face să fiu optimist pentru retur"

Ronny Levy

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Unirii Urziceni, Ronny Levy, spune că şi-a felicitat jucătorii după meciul cu Zenit. Levy recunoaşte că a fost surprins de valoarea formaţiei ruse, despre care ştia că nu e o echipă oarecare, dar nu se aştepta să fie totuşi atît de bună.

"N-am făcut un joc plăcut ochiului, dar a fost eficient. Nu vreau să vorbesc despre arbitru, chiar dacă a făcut cîteva greşeli. E un rezultat bun acest 0-0. În repriza a doua am încercat să-i surprindem pe atac.

Ştiam că cei de la Zenit sînt foarte buni, dar m-au surprins să-i văd chiar atît de buni pe ruşi! Meciul făcut de noi azi mi-a dat speranţe să fiu optimist pentru retur. Fotbalul e surprinzător, aşa că sperăm în continuare.

Am înţeles de la Pădureţu că nu a lovit, aşa că nu ştiu ce să zic despre gestul lui. Penalty la Rosina? Nu ştiu, v-am zis că nu vorbesc despre arbitraj.

Le-am spus băieţilor la final că mi-a plăcut spiritul lor de a lupta, că sînt mîndru de ei şi sper să repetăm jocul bun şi în retur", a spus Levy la conferinţa de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.