Stranieri

Gilardino: "Mutu e un mare jucător, va reveni la finalul lui octombrie!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul formaţiei Fiorentina Alberto Gilardino, a declarat că Adrian Mutu este un jucător mare, de aceeaşi părere fiind şi căpitanul Riccardo Montolivo, care a spus că românul aduce un plus de valoare echipei, informează presa italiană.

Gilardino, dorit de Juventus Torino şi Olympique Marseille, a declarat, pentru cotidianul La Nazione, că vrea să rămână la Fiorentina şi că speră ca şi Mutu să rămână. Aceste afirmaţii au fost interpretate de libero.it ca o dorinţă de atacantului italian de a rămâne la Fiorentina pentru a obţine succese alături de Mutu. "Adrian se antrenează bine şi la sfârşitul lunii octombrie va putea reveni. Nu ştiu care este intenţia clubului, spun doar că este un mare jucător", a spus Alberto Gilardino, conform Mediafax.

Montolivo a afirmat, pentru Sky Sport 24, că Adrian Mutu îşi doreşte mult să înscrie goluri pentru Fiorentina: "El ar aduce un plus de valoare echipei. Are o dorinţă atât de mare de a juca şi de a înscrie pentru echipă... Când va fi gata va face lucruri mari".

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.