Europa League

Dusko Dukici s-a enervat cînd a aflat că nu e în lot pentru meciul cu MyPa » Dat dispărut

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sîrbul a părăsit Timişoara pentru două zile şi nu le-a răspuns la telefon oficialilor lui Poli.



Nebunie la Timişoara! Supărat că nu a fost inclus în lotul pentru Finlanda, Dusko Dukici şi-a închis marţi telefonul şi a părăsit Timişoara timp de două zile. Ştiind că Bonfim va ajunge la Steaua, oficialii lui Poli au pus mîna pe telefoane şi l-au sunat pe  sîrb, pentru a-i comunica acestuia să se alăture echipei la Sibiu, pentru meciul cu Gaz Metan de duminică. Însă Dukici n-a fost de găsit pînă ieri, cînd fundaşul de bandă dreapta a revenit la sentimente mai bune faţă de timişoreni şi a încercat să se scuze invocînd că şi-a pierdut telefonul.

Va fi rezervă la Sibiu
Jucătorul de 24 de ani s-a antrenat ieri alături de Zicu, care se află în urmă cu pregătirea, şi urmează să ajungă la Sibiu cu o maşină a clubului. Oamenii de la stadion s-au mirat cînd l-au văzut pe sîrb la Timişoara: "Ce cauţi aici, nu trebuia să fii la Sibiu?" "Trebuia să fiu acolo? Nu ştiam. Mi-am pierdut telefonul şi nu am vorbit cu nimeni nimic de marţi", a răspuns Dukici. După plecarea lui Bonfim, el a ajuns a doua variantă pentru postul de fundaş dreapta, după Luchin.


Vrsici nu s-a mai întors
Dare Vrsici a plecat şi el de la Timişoara în cursul acestei săptămîni fără să dea vreo explicaţie oficialilor lui Poli. În comparaţie cu Dukici, mijlocaşul sloven nu a mai revenit la Timişoara, nemulţumit că nu s-a înţeles la bani cu oficialii bănăţeni. "Vrsici a plecat pur şi simplu. Este clar că va trebui să răspundă pentru gestul său", a menţionat patronul Marian Iancu. Timişorenii vor cere suspendarea slovenului pînă la finalul contractului cu Poli, în vara lui 2012.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.