Liga 1

Mihai Răduţ: "Publicul a fost motivaţia perfectă"

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Răduţ a spus că n-a jucat niciodată într-o asemenea atmosferă şi că Steaua a evoluat în 12 jucători avînd fanii alături.


Răduţ a terminat meciul în braţele lui Piţurcă, iar după ce a salutat galeria şi a intrat la duş, a vorbit despre primul lui meci în Ghencea în tricoul roş-albastru.

- Mihai, care a fost secretul revenirii?
- Tăria noastră de caracter, dar în primul rînd publicul. Practic, am evoluat în 12 jucători în acest meci şi fanilor li se datorează în mare măsură victoria. Le promitem şi noi că inima noastră va bate mereu pentru culorile clubului.

- Ai avut emoţii?
- Sincer, da, am avut puţin trac la începutul partidei, însă el a trecut încet-încet o dată cu trecerea timpului. E bine că finalul a fost fericit.

- Cum v-a motivat Piţurcă?
- Are metodele lui, însă ce motivaţie mai mare îţi trebuie cînd 25.000 de spectatori vin la stadion şi creează o asemenea atmosferă? Eu n-am jucat niciodată într-o ambianţă cum a fost în această seară şi, sincer, te face să dai mai mult de sută la sută din capacitate.

- A doua victorie, punctaj maxim, acesta e un avertisment pentru rivalele voastre?
- Nu. Noi nu ne gîndim la alte echipe, noi trebuie să ne facem jocul nostru şi să legăm victoriile. E important să păstrăm fanii lîngă noi pentru că de adus la stadion ştim că îi vom aduce o dată cu venirea domnului Piţurcă.


"Cînd ai tricoul Stelei pe tine şi ieşi pe teren într-un stadion plin ochi, n-ai cum să nu fii motivat la maximum"
Mihai Răduţ

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.