Liga 1

Dănălache: “Mănuşile lui Dossey îmi poartă noroc. Le voi folosi la meciul cu Steaua!"

Articol de Istvan Deak  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul echipei FCM Tîrgu-Mureş, Remus Dănălache, s-a dovedit decisiv în tentativa mureşenilor de a pleca neînvinşi de la Vaslui. Goalkeeperul spune că moldovenii i-au privit de sus înainte de meci şi dezvăluie care este talismanul său.

 

"Meritul pentru această remiza este al echipei. Vasluiul este una din forţele Ligii I, însă mă uitam la jucătorii lor, cei străini, care au venit la stadion cu ochelari de soare, cu nişte aere de parcă erau Real Madrid. Mă bucur că i-am adus cu picioarele pe pămînt!

Pentru noi toate partidele sînt la fel de dificile. Mulţi spuneau că vom pierde la scor la Vaslui, însă mă bucur că am reuşit să dovedim că sîntem o echipă cu jucători de caracter, o mică familie şi vom face tot posibilul să adunăm cît mai mult puncte. Sînt convins că vom mai furniza surprize", a spus Dănălache.

 

Portarul ardelenilor a dezvăluit cum este alintat de colegii săi. "Eu îmi fac datoria şi sper să contribui la rămînerea FCM-ului în prima ligă. Colegii mă alintă Huţupan fiindcă resping multe baloane acrobatic cu piciorul. Talismanul meu norocos sînt mănuşile lui Ibrahim Dossey. Le voi purta la meciul cu Steaua!", a încheiat Dănălache.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.