Stranieri

Chivu, printre cei mai slabi oameni ai Interului la Trofeul Pirelli

Cristi Chivu, Chivu, Inter Milano, Emmanuel Adebayor, Adebayor, Manchester City

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La primul meci după vacanţă şi întîiul cu Rafa Benitez, Chivu a jucat titular la Inter, fiind printre cei mai slabi în victoria de la Baltimore (3-0) cu Manchester City


Chivu se acomodează mai greu cu fusul orar american. După 6 zile de antrenamente la Philadelphia, căpitanul "naţionalei" n-a fost deloc în apele lui la primul joc sub comanda lui Rafa Benitez. Inter a cîştigat a 14-a ediţie a Trofeului Pirelli, după un 3-0 cu Manchester City la Baltimore, dar fundaşul român a fost sîmbătă seară printre cei mai slabi "nerazzurri".

Folosit în flancul stîng în acelaşi sistem 4-2-3-1, Chivu a evoluat alături de trei dintre titularii de drept, J. Zanetti, Cambiasso şi Pandev. Benitez i-a cerut să stea sus şi să ajute construcţia. Dacă în defensivă s-a descurcat onorabil, reuşind să salveze o minge de gol la pătrunderea lui Adebayor, care trecuse de Materazzi şi Cordoba, în rest Cristi a dezamăgit.

A jucat de nota 5
"A urcat puţin, iar rarele sale centrări au fost palide şi imprecise. În plus, lovitura liberă pe care a executat-o a fost prea urîtă ca să fi pornit din stîngul lui. Trebuie să-şi amelioreze jocul, mai ales forma fizică, remarcă valabilă pentru ambii laterali, în aşteptarea revenirii lui Maicon şi Santon", a comentat critic "fcinternews.it", care i-a acordat 5, cea mai mică notă.

Avertizat în prima repriză, Chivu a ieşit în minutul 62. Cu un om în plus de la mijlocul primei reprize (eliminat Vieira, pentru cotul aplicat lui Materazzi), Inter a învins prin "dubla" nigerianului Obinna (39 şi 54) plus reuşita puştiului Biraghi (74), intrat în locul românului.


A intrat şi Alibec
Benitez vrea să-i vadă la lucru pe toţi cei 34 de jucători din lot. Spaniolul l-a băgat cu City şi pe celălalt român de la Inter. Denis Alibec a fost introdus în minutul 62, în locul lui Zanetti, şi a evoluat circa jumătate de oră alături de camerunezul Eto'o, fără a se remarca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.