Liga 1

Kuciak a revenit la prima echipă și va apăra poarta Vasluiului în play-off-ul Europa League!

Robinson Zapata, Zapata, Steaua, FC Vaslui

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE // Speriat, probabil, de "pisica neagră" Zapata, Kuciak a revenit la sentimente mai bune și cel mai probabil va semna și prelungirea contractului cu vasluienii, unul dintre motivele pentru care fusese trimis la echipa secundă. În aceste condiții, FC Vaslui asistat negocierile pentru Zapata și nu mai este la fel de sigur că stelistul va mai fi transferat la echipa antrenată de galacticul Lopez Caro.

Columbianul a fost luat de Vaslui pentru că Cerniauskas nu are drept de joc în play-off-ul Europa League


Vasluiul continuă seria achiziţiilor. Galben-verzii l-au transferat pe portarul stelist Robinson Zapata (32 de ani) pentru 50.000 de euro. Tras pe linie moartă de la venirea lui Victor Piţurcă în Ghencea, columbianul a fost dorit de antrenorul Lopez Caro.

Spaniolul a cerut un portar cu experinţă, mai ales că titularul din primele două etape, Vitautas Cerniauskas, n-a dat prea multă siguranţă şi nici nu va putea evolua în play-off-ul Europa League. Goalkeeperul "naţionalei" de tineret a Lituaniei a jucat deja pentru FK Ekranas în tururile preliminare şi mai poate evolua abia în grupele competiţiei.

Zapata, care va încasa un salariu de 250.000 de euro, nu a fost singura opţiune a moldovenilor. Pe lista lui Caro s-au mai aflat portughezul Pedro Taborda (32 de ani), care e nemulţumit că a devenit din nou rezervă la Poli Timişoara, şi Dani Coman, aflat în litigiu cu FC Braşov. A fost preferat Rufay deoarece Coman a avut probleme medicale recent, în timp ce pe Taborda nu au vrut să-l cedeze bănăţenii.


Kuciak şi Hăisan pe lista de transferuri
Adrian Porumboiu a anunţat că ceilaţi goalkeeperi Duşan Kuciak şi Cristi Hăisan au fost puşi pe lista de transferuri. Kuciak, care nu vrea să-şi prelungească înţelegerea cu încă două sezoane, a fost exclus din lot şi se antrenează singur. În plus, slovacul s-a mutat la un alt hotel în Vaslui, care nu este în proprietatea lui Adrian Porumboiu.


111 meciuri în toate competiţiile a jucat Zapata în trei ani la Steaua, primind 99 de goluri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.