Liga 1

Trei scene emoţionante cu Ienei

emeric jenei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

1. A lăcrimat la banner-ul Peluzei Nord. În timpul meciului, galeria de la "Nord" a afişat un mesaj: "Ienei, simbol stelist de prima clasă, te întîmpinăm cu un călduros «Bine ai venit acasă»!". "Atunci nu l-am văzut pentru că eram atent la joc, mi-a atras atenţia un prieten şi, sincer, am lăcrimat şi mi-a crescut inima pentru că lumea nu m-a uitat", a spus ieri Ienei.

2. "Bun venit acasă" suporterilor. Parcarea oficială a stadionului, la 20 de minute după terminarea jocului. Ienei iese şi e asaltat de 50 de fani. "Nea Imi, bine aţi venit acasă!", i-au spus aceştia. Ienei i-a chemat lîngă el: "Nu, bine aţi revenit voi acasă!".

3. Îmbrăţişarea care a făcut vestiarul să aplaude. După ce a coborît de la "oficială", Ienei s-a dus la vestiare. A intrat acolo şi l-a văzut pe Piţurcă. "Piţi, vino aici! Bravo, Piţi, ţi-a ieşit!", i-a spus Ienei. "Ne-a ieşit, nea Imi!", a replicat antrenorul, după care a urmat o îmbrăţişare ce a durat cîteva zeci de secunde, scenă care i-a făcut pe jucători să aplaude.

"Şi eu le mulţumesc din suflet suporterilor că au urmat îndemnul nostru şi au venit atît de mulţi şi ne-au ajutat. Au fost fenomenali pentru că au ajutat echipa la greu"

"Nu vă exagerez cu nimic, sînt sincer cînd spun că am avut emoţii la fel de mari ca la penalty-urile de la Sevilla. Mi-era teamă că nu vom egala şi că oamenii vor pleca supăraţi de la stadion"
Emeric Ienei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.