Liga 1

Fanii nu vor să-l mai audă pe patron dînd declaraţii » "Gigi, ai grijă!"

Articol de Augustin Roman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Suporterii îi transmit finanţatorului să-i lase doar pe Piţurcă şi pe Ienei să vorbească în numele clubului.



Gigi Becali e în continuare în dizgraţia fanilor. Chiar dacă el a dispărut o vreme din prim-plan, abţinîndu-se de la declaraţii, suporterii s-au înfuriat după meciul cu U Craiova, cînd patronul s-a urcat pe Maybach şi a dat declaraţii exuberante. Şi ameninţă că pot renunţa la atitudinea actuală, aceea de a încuraja echipa şi a evita la scandările împotriva lui Becali!

"În cazul în care astfel de ieşiri demne de teatrul burlesc, piperate cu urcări pe maşină şi declaraţii precum «Eu trebuie să iau titlul oricum şi prin orice mijloace», vor continua, ne rezervăm dreptul de a ne reevalua poziţia din acest moment", au transmis ieri, printr-un comunicat, membrii Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti (AISS).

Totodată, fanii îl pun la zid şi pe preşedintele Valeriu Argăseală şi îi cer lui Piţurcă să-l dea afară din Ghencea. "Este esenţială reducerea rolului pe care îl au în club unele persoane care s-au dovedit de a fi împotriva suporterilor, iar Valeriu Argăseală este una dintre ele", susţin ei.

7.455 de spectatori pe meci e media Stelei în Ghencea pe sezonul precedent

23.000 de fani au fost prezenţi sîmbătă, la prima partidă de pe teren propriu în acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.