Liga 1

Kuciak a semnat cu Vasluiul pînă în 2013

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul Duşan Kuciak şi-a prelungit înţelegerea cu Vaslui cu încă două sezoane. Contractul slovacului expira vara lui 2011, acum urmînd să fie valabil pînă în 2013.

 

Kuciak a fost reprimit la antrenamente de Lopez Caro, şi s-a pregătit sub îndrumarea antrenorului de portari Ioan Mangeac. Portarul s-a antrenat singur în ultimele săptămîni.

Goalkeeperul a fost pedepsit după ce a întîrziat să apară la echipă după terminarea Campionatului Mondial, acolo unde a participat cu naţionala Slovaciei. În plus, Kuciak a anunţat că ar vrea să plece de la Vaslui în cazul unei oferte şi nu mai dorea prelungirea contractului.

Galben-verzii mai au în lot alţi patru goalkeeperi: Cerniuaskas, Puia şi Hăisan. Hăisan a fost însă pus pe lista de transferuri după ce nu a făcut deplasarea la Bucureşti pentru partida cu Rapid, din cauză că nu este pregătit. Hăisan a acuzat unele probleme personale.

Pe lista de transferuri au mai fost puşi Burdujan , Cînu şi Costly. De altfel, atacantul hondurian nu a apărut încă la echipă. "Costly se mai odihneşte prin Mexic, Honduras", a spus Porumboiu la emisiunea Fotbal Club, de pe DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.