Liga 1

Mircea Rednic a pus ochii pe Gîngioveanu!

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Intrat în dizgraţia lui Mititelu, mijlocaşul Craiovei ar putea ajunge în Azerbaidjan la Hazar Lankaran.



Cosmin Gîngioveanu (20 de ani) nu mai e dorit în Bănie de patronul Adrian Mititelu, iar Mircea Rednic îl vrea în Azerbaidjan. Finanţatorul Ştiinţei nu-l mai agreează pe internaţionalul de tineret după ce acesta a spus în dese rînduri că şi-ar dori să plece de la Craiova.

Mijlocaşul stînga nu a prins nici banca de rezerve în primele două etape din acest sezon. La partida cu Steaua, Gîngioveanu a fost adus la Bucureşti, dar nu a fost trecut pe foaie. Cu toate că Ţicleanu şi-ar fi dorit acest lucru, Mititelu a fost cel care s-a opus vehement. Antrenorul Universităţii l-a ales în cele din urmă pe Wobay, deşi fotbalistul din Sierra Leone a pierdut toată pregătirea de vară, ajungînd la echipă în urmă cu două săptămîni.

Rednic a aflat şi el că jucătorul e de vînzare şi intenţionează să facă o ofertă în următoarele zile. "Puriul" încearcă să-i convingă pe patronii azeri să plătească 700.000 de euro pentru a-l cumpăra pe mijlocaşul Craiovei.

"Nu pot să înţeleg de ce nu e folosit Gîngioveanu, un jucător foarte bun şi tînăr. În locul său joacă bulgarul ăla, Gargorov. Nu mi se pare mare fotbalist"
Sorin Cîrţu

2 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Gîngioveanu sezonul trecut în cele 15 meciuri jucate pentru Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.