Liga 1

Mandorlini: "L-am scos pe Traore pentru că nu am fost mulţumit de cum a jucat"

Articol de Cristian Zagaradniuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei CFR Cluj, italianul Andrea Mandorlini, a declarat, după victoria obţinută în faţa Victoriei Brăneşti, scor 2-0, că este posibil ca Yssouf Kone, care s-a accidentat în prima repriză, să aibă ruptură de tendon.

"Accidentarea lui Kone pare destul de gravă, e posibil să aibă o ruptură de tendon. Din păcate, el are o perioadă în care suferă asemenea accidentări. E păcat, pentru că a avut o prestaţie bună", a spus Mandorlini.

Tehnicianul consideră formaţia sa joacă, deocamdată, la doar 65 la sută din potenţial. "Ne-am propus să câştigăm şi asta am făcut. Mă bucur că nu am primit gol. Nu am făcut un joc foarte ofensiv, dar e normal ca, în această fază, să fie aşa.

Suntem la 65 la sută din potenţial. În repriza a doua, am avut patru-cinci ocazii foarte mari. Nu mă îngrijorează că atacanţii nu marchează şi mă bucur pentru Mureşan şi pentru Dani, care au mreuşit două goluri frumoase", a precizat Mandorlini.

Tehnicianul italian a explicat că l-a înlocuit pe Traore pentru că nu a fost mulţumit de randamentul acestuia: "Traore nu a fost mulţumit că l-am înlocuit, iar eu nu am fost mulţumit de modul în care a jucat. Ştiu că poate mai mult, e conştient şi el de asta. E normal să mai apară câte un dezacord, dar în primul rând el trebuie să fie critic cu randamentul său".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.