Liga 1

Suporterii "şepcilor roşii" către Marian Pană: "Dă-ţi demisia! Aici nu e Mioveni"

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanii i-au cerut ieri antrenorului să demisioneze, reproşîndu-i virulent eşecul de la Braşov (scor 1-3)


Doar o etapă a avut linişte Marian Pană la "U" Cluj! Eşecul de la Braşov (1-3), unde "şepcile roşii" şi-au propus să bată, însă au încasat trei goluri după un joc slab, a încins spiritele la Cluj pînă la incandescenţă. I-au adus paltonul!

Aseară, 30 de suporteri l-au aşteptat pe Marian Pană la stadion, cerîndu-i să demisioneze. "Ai spus că te prinde paltonul la Cluj. Uite, ţi l-am adus! Ia-l şi pleacă", i-a spus unul dintre fani, care a venit la arenă cu un pardesiu gros, de iarnă. Mai mult de o oră şi jumătate, antrenorul a fost ţinta ironiilor: "Ai făcut schimbările invers la Braşov! Întreabă-l pe Buhuş dacă-şi cunoaşte colegii", "Dă-ţi demisia! Aici nu e Mioveni. Băieţi, nu staţi aproape de el", "Eşti un zero barat, ca şi numărul ocaziilor pe care le-a avut echipa asta în două meciuri!" i s-a strigat, printre înjurături crunte, lui Marian Pană.

Niculescu ironizat

Şi jucătorii au intrat în vizorul suporterilor. "Claudiu, de ce alergi aplecat? V-aţi pierdut coloana vertebrală la Braşov?", a fost luat în colimator Niculescu, cel care a marcat ambele goluri ale clujenilor în Liga 1. A încasat-o şi preşedintele Barabancea, aflat la stadion: "Dă-l afară pe Mărginean. Submarinule!", aluzie la faptul că Barabancea e un ex-poloist.


"De asta avem noi nevoie acum? De scandal, de tensiune? Ăştia sînt <<frumoşii suporteri>> ai Clujului?"
Cristian Barabancea, preşedinte "U" Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.