Liga 1

Munteanu: "Unirea are şanse mici, dar cît aceste şanse există, ele trebuie jucate"

Dorinel Munteanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, crede că Dinamo e mare favorită la calificare în play-off-ul Ligii Europa, în timp ce Unirii Urziceni îi va fi extrem de greu să treacă în faza următoare a Ligii Campionilor.


"Dacă înaintea partidei tur spuneam că Dinamo are cam aceleaşi şanse cu Hajduk Split de a trece mai departe, iată că Dinamo a cîştigat destul de clar meciul de acasă şi pleacă acum cu prima şansă la calificare. Timişoara nu mai are nici un fel de probleme, glumind pot spune că s-ar mulţumi şi cu un egal, rezultat care ar califica-o mai departe.

Unirea însă are şanse mici dar, atîta timp cît aceste şanse există, ele trebuie jucate. Mă bucur că sunt optimişti, eu le ţin pumnii şi m-aş bucura să se califice", a declarat Dorinel Munteanu.

Tehnicianul Oţelului a mai declarat că nu este adeptul stilului de joc "tiki-taka". "Eu am o altă viziune asupra jocului de fotbal. E vorba de o altă disciplină, de un alt stil de joc. Noi avem la Oţelul stilul nostru propriu", a spus Munteanu, conform Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.