Europa League

Curcă desfiinţat!

George Curcă, Curcă, Dinamo

Articol de Ionuţ Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul lui Dinamo e acuzat de oamenii din fotbal că i-a îngropat pe roş-albi în meciul de aseară Ţălnar: "Ne nenorocesc portarii!" (video)


Imediat ce arbitrul portughez Xistra a pus capăt partidei de la Split, mai mute persoane din fotbalul românesc l-au pus la zid pe portarul George Curcă, pe care îl acuză că a greşit la două dintre cele trei goluri şi îl consideră principalul vinovat pentru ratarea calificării.

"Dacă Dinamo avea portar, se califica. Nu am nimic cu acest Curcă, dar săracul băiat a greşit flagrant. Primele două goluri au fost clar din vina lui", a spus preşedintele LPF, Dumitru Dragomir la DigiSport.

Fostul antrenor al cîinilor din sezonul trecut, Cornel Ţălnar, a fost şi mai dur, răbufnind la adresa portarilor din lotul lui Dinamo. "Sezonul trecut la fel s-a întîmplat şi ne-au îngropat aceşti băieţi. Curcă a greşit incredibil! Portarii ne-au nenorocit. I-am zis şi lui Badea, şi lui Borcea că trebuie să aducă un portar valoros".


"George Curcă la primul gol a fost spectator. În loc să stea pe colţul scurt, a vrut să iasă pe centrare. Dinamo se califica dacă portarul nu greşea"
Dănuţ Lupu, fost internaţional

"Nu ai ce să faci cînd ai un asemenea portar. Nu ştia ce se întîmplă, a luat nişte goluri perfect parabile"
Victor Becali, agent FIFA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.