Stranieri

Marica, Neşu şi Nicorec s-au calificat în play-offurile Europa League. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de Vlad Pahonţu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În urma meciurilor disputate miercuri şi joi, în competiţiile europene, patru stranieri au reuşit să se califice în turul următor. Ghioane a trecut cu Dinamo Kiev, în play-offurile Ligii Campionilor, în timp ce Marica, Neşu şi Nicorec s-au calificat în play-offurile Europa League.


- Ciprian MARICA
(STUTTGART – Molde 2-2 // Marica a început partida cu norvegienii de la Molde, ca titular şi a fost înlocuit în minutul 86, de către Harnik. Românul a avut o evoluţie modestă, iar înainte să fie schimbat, şutul său l-a lovit pe Pogrebnyak, după care mingea a ieşit în afara terenului.

Stuttgart nu a forţat şi în minutul 49, oaspeţii conduceau cu 2-0. Rusul Pogrebnyak (min 55) şi Gebhart (min 90) au adus egalitatea pe tabela de marcaj. Nemţii au cîştigat în tur cu 3-2 şi echipa lui Marica s-a calificat pentru play-offurile Europa League

- Mihai NEŞU (Lucerna - UTRECHT 1-3 // La fel ca în meciul tur, Neşu a fost integralist în apărarea lui Utrecht, care a primit un singur gol de la echipa lui Ianu, Lucerna. Utrecht s-a calificat pentru play-offurile Europa League)

- Tiberiu GHIOANE (Gent - DINAMO KIEV 1-3 // Ghioane nu a fost inclus pe foaia de joc pentru meciul cu Gent. Dinamo Kiev a reuşit să cîştige cu 3-0 în tur şi 3-1 pe terenul belgienilor, calificîndu-se în play-offurile Ligii Campionilor)

- Mihai NICOREC (Montpellier – GYOR 0-1 // Atacantul lui Gyor a jucat în prima repriză a meciului cu francezii de la Montpellier, fiind schimbat la pauză cu Feher. Gyor a reuşit să se califice în play-offurile Europa League, după ce şi-a învins adversarul la penalty-uri, scor 4-3)

- Cristi IANU (LUCERNA – Utrecht 1-3 // Titular în atacul Lucernei, Ianu nu a putut să spargă zidul olandez şi în minutul 59 a fost înlocuit de antrenorul Fringer. Lucerna a fost eliminată din Europa League)

- Florin BRATU (Zilina – LITEX 3-1 // Atacantul român nu a putut să îşi ajute prea mult echipa, care a pierdut fără drept de apel în faţa lui Zilina. Bratu a intrat pe teren în minutul 66, înlocuindu-l pe Niflore. După 1-1 în tur, Litex Lovech părăseşte Liga Campionilor, în turul 3 preliminar)


*În urma tragerii la sorţi de astăzi, s-au stabilit următoarele meciuri pentru echipele stranierlor noştri:

Play-offurile Ligii Campionilor 2010 / 2011
17/18 - 24/25 august


DINAMO KIEV - Ajax Amsterdam (Olanda)

Play-offurile Europa League 2010 / 2011
19 - 26 august

Celtic - UTRECHT
Debrecen - LITEX LOVECH
PALERMO - Maribor
GYOR - DInamo Zagreb
Slovan Bratislava - STUTTGART

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.