Liga 1

Tăieri de capete la Dinamo » Revoluţie în echipă

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Andone va face schimbări masive în vederea meciului de mîine seară de la Tîrgu Jiu. Dispar Curcă, Moţi, Kone, Niculae şi Adrian Cristea


"Voi face cel puţin 5 modificări în formaţia care a fost la Split. Vreau altceva, vreau prospeţime", a declarat Ioan Andone după eşecul din Croaţia. Tehnicianul a decis să-i scoată din formula de start pe Curcă, Moţi, Niculae, Kone şi Adrian Cristea, ultimul şi din cauze medicale. În plus, Garat este accidentat la glezna dreaptă şi riscă să piardă încă o săptămînă de pregătiri, iar Pulhac este blocat de tratativele cu Hercules Alicante. "Mintea lui nu mai e la Dinamo şi la meci" au conchis şefii din Ştefan cel Mare. Niculae plăteşte fiindcă a fost inexistent pe teren la Split, iar Curcă, Moţi şi Kone pentru greşelile individuale de la cele 3 goluri croate.

Va apărea sînge proaspăt. Naumovski are şansa să debuteze pentru "cîini" în mod oficial. El n-a putut juca în cupele europene, întrucît evoluase în primul tur preliminar pentru fosta sa echipă, Rabotnicki. De asemenea, Lucian Goian este aşteptat să reapară pe teren, după 4 luni şi jumătate de la accidentare şi după operaţia la genunchiul drept. Cătălin Munteanu va fi şi el titular, avînd misiunea să ordoneze jocul echipei. Chiar dacă are în continuare glezna stîngă umflată, Andrei Cristea va fi forţat alături de Liviu Ganea, care va juca mai avansat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.