Liga 1

Becali este la hotelul unde sînt cazaţi steliştii. Vezi reacţia de azi a patronului!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Apele sînt tulburi în Ghencea. Cu sediul clubului spart joi dimineaţa şi cu Victor Piţurcă la un pas să părăsească Steaua după ce a avut o ceartă ieri cu Gigi Becali, roş-albaştrii au şi o speranţă înaintea confruntării de diseară cu Braşovul.

Este posibil ca Victor Piţurcă să vină în ultima clipă la Braşov, cu autoturismul personal. De altfel, Becali a susţinut într-un cerc restrîns că îl va convinge pînă la urmă pe fostul selecţioner să revină asupra deciziei de a nu face deplasarea cu echipa.

Azi noapte, Gigi Becali a refuzat să intre în direct la GSP TV să explice public ce s-a întîmplat, motivînd doar că Victor Piţurcă nu a făcut deplasarea cu echipa pentru că nu s-a simţit bine.

UPDATE 1 / În această dimineaţă, jucătorii Stelei au ieşit la un club, unde se destind şi joacă biliard. Fotbaliştilor nu li s-a explicat nimic legat de absenţa lui Piţurcă şi îl aşteaptă în continuare pe antrenor.

Gigi Becali este deja în hotelul unde sînt cazaţi steliştii şi nu a ieşit de acolo.

UPDATE 2 / După două ceasuri petrecute la biliard, roş-albaştrii au revenit la hotel, unde vor mînca de prînz şi se vor odihni. Apoi, la ora 18:00, vor pleca la stadion pentru partida cu FC Braşov.

UPDATE 3 /
Patronul Stelei, Gigi Becali, a oferit prima declaraţie după scandalul izbucnit ieri cu Victor Piţurcă.

"Nu vă pot spune ce s-a întîmplat. Este posibil ca eu şi Piţi să colaborăm din nou, nu ştiu acum mai multe. Pot să vă spun doar că nu este legat de declaraţiile mele la adresa suporterilor, ci de nişte garanţii materiale. Este ceva ce nu pot spune acum, e de neimaginat", a comentat Becali la Realitatea TV.

Apoi a continuat: "Sînt nişte neînţelegeri între noi, dar este posibil ca Piţurcă să revină de mîine la antrenamente. Oricum ar fi, eu o voi scoate la capăt, dar mie mi-ar părea rău de munca lui".

Şi a încheiat: "Este posibil chiar ca această situaţie să-i influeţeze pozitiv pe băieţi. Poate jocul lor de diseară îl va aduce pe Piţi la echipă. Procente? Nu pot spune despre aşa ceva în ceea ce priveşte împăcarea noastră".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.