Liga 1

Levy: "Nimeni nu s-a putut concentra din cauza demisiei lui Mihai Stoica şi a restanţelor financiare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Ronny Levy, a declarat, după înfrîngerea din meciul din deplasare cu FCM Tîrgu Mureş, scor 1-0, că nimeni de la gruparea ialomiţeană nu s-a putut concentra înaintea partidei din cauza demisiei lui Mihai Stoica, a restanţelor financiare şi a incertitudinii.

"Echipa a fost nervoasă, nimeni nu s-a putut concentra. Nu m-a surprins FCM, pentru că a venit să lupte. Unirea a început partida cu ceva ocazii, dar nu a marcat în prima repriză, după care pentru noi a devenit din ce în ce mai dificil.

În repriza a doua, gazdele au marcat după un corner, s-a luat şi un roşu. Nimeni nu s-a putut concentra înaintea meciului din cauza demisie lui Mihai Stoica, a restanţelor financiare şi pentru că nu se ştie ce va fi mîine. Echipa nu a mai fost relaxată, a început să fie nervoasă şi atunci şi norocul se fereşte de tine. Nimeni nu e concentrat la fotbal în momentul ăsta şi trebuie să vedem ce e de făcut pentru să sunt probleme mari. Avem jucători speciali, o echipă specială, dar situaţia e dificilă chiar şi pentru noi, chiar dacă se va rezolva ceva la club va fi din ce în ce mai tîrziu şi e păcat", a spus Levy/

Tehnicianul ialomiţenilor a precizat că atmosfera este foarte proastă printre jucători. "Un jucător minunat şi profesionist ca Maftei a devenit nervos", a adăugat el, conform Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.