Liga 1

Galamaz, Brandan şi Apostol spre Steaua!

Articol de George Şeitan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a dezvăluit ieri că Piţi era interesat de cei mai buni jucători ai Unirii şi că aceştia ar putea ajunge în Ghencea


Transferurile la Steaua ar putea continua chiar dacă sezonul a început. Următorii pe lista de achiziţii sînt nişte nume grele din Liga 1. E vorba despre trei jucători de la Unirea Urziceni, intraţi mai de mult în atenţia lui Piţurcă: George Galamaz, Pablo Brandan şi Iulian Apostol.

"Piţi mi-a zis că vrea de acolo cei mai buni fotbalişti, iar dacă el va rămîne la echipă, o să fac tot posibilul să-i aduc în Ghencea", a explicat ieri finanţatorul Stelei, care i-ar putea aduce pe cei trei în Ghencea indiferent dacă ex-selecţionerul revine sau nu asupra deciziei de a pleca.

Ceea ce ar putea uşura tranzacţia e faptul că patronul Unirii, Dumitru Bucşaru, mai are de achitat către Becali o datorie de 4 milioane de euro, iar termenul maxim de plată e 15 august. Pentru cei trei fotbalişti, Buşcaru solicită minimum 3 milioane de euro, însă negocierile sînt deocamdată sistate din cauza haosului din Ghencea. "De Apostol şi de transferuri îmi arde mie acum?!", a fost singurul comentariu al lui Gigi.


14 jucători a transferat Steaua în această vară, record în istoria clubului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.