Liga 1

Neagoe: "Piţi nu ne-a cerut să plecăm, noi nu rămînem fără el!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Eugen Neagoe, fostul antrenor secund al Stelei, a declarat la ieşirea din stadion, că atît Piţurcă, cît şi jucătorii stelişti sînt dezamăgiţi de ceea ce s-a întîmplat astăzi la echipă.

 

"Victor Piţurcă este dezamăgit de situaţia creată. Am vorbit şi cu jucătorii cărora nu le vine să creadă că Piţurcă a plecat de la echipă. Nu ştiu ce se va întîmpla acum cu formaţia stelistă, cert este că toţi sunt dezamăgiţi", a declarat Eugen Neagoe.

Victor Piţurcă, împreună cu staff-ul tehnic de la Steaua au anunţat în această dimineaţă că părăsesc gruparea din Ghencea, după certurile pe care antrenorul le-a avut cu patronul stelist.

"Piţi era deranjat de declaraţiile lui Gigi Becali de miercuri, referitoare la Ciprian Tătăruşanu. Nu mai putem să continuăm ce am început în aceste două luni de zile. Nu ştiu ce se va întîmpla la Steaua. S-ar putea ca şi Victor Piţurcă să facă o conferinţă. Nu cred că este foarte bine ca un patron să apară la televizor şi să vorbească despre jucători. Le faci rău chiar dacă îi lauzi", a adăugat Eugen Neagoe la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.