Liga 1

Majearu: "Aştept să fiu anunţat ce se va întîmpla cu noi"

Mihail Majearu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul cîştigător al Cupei Campionilor Europeni, Mihail Majearu, care activa de la venirea managerului general Victor Piţurcă la Steaua la Centrul de copii şi juniori al clubului, a declarat că aşteaptă să fie anunţat dacă va mai ocupa această funcţie şi în viitor.

"Şi pentru noi a fost un şoc toată situaţia asta. Deocamdată, eu mă voi prezenta mîine la programul normal. Nu ştiu ce se va întîmpla în continuare, probabil că vor fi nişte discuţii. Despre echipa mare, nu am ce să spun eu, nu ştiu ce a fost acolo, iar despre situaţia mea, aştept să fiu anunţat ce va urma", a spus Majearu, conform Mediafax.

De la venirea la Steaua în funcţia de manager general, Victor Piţurcă a readus foşti jucători "roş-albaştri" în structurile clubului. Astfel, la Centrul de Copii şi juniori ai clubului au venit antrenorii Vasile Aelenei, Lucian Bălan, Mihail Majearu, Ştefan Sameş şi Radu Troi iar în cadrul staff-ului tehnic a fost cooptat Florin Marin iar funcţia de preşedinte al clubului urma să fie ocupată de Emeric Ienei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.