Liga 1

Scenariile şocante ale unui week-end incendiar » 2. Urmărea Piţurcă să preia Steaua?

Articol de Ionuţ Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oameni influenţi din Liga 1, dar şi apropiaţi ai lui Becali cred că garanţiile fabuloase cerute de Piţi erau, de fapt, primul pas pentru a prelua controlul clubului


Al doilea scenariu halucinant care a apărut în urma disputei Piţurcă-Becali e legat de clauza de 20 de milioane de euro solicitată de antrenor în schimbul tăcerii patronului. Oameni cu mare greutate în fotbalul din Liga 1, dar şi din anturajul lui Gigi au vorbit şi despre o posibilitate surprinzătoare.

Şi anume, ca demersul lui Piţurcă să fi fost făcut cu bătaie mai lungă. Aflat în sfera de influenţă a fraţilor Păunescu, de la care Becali a smuls clubul în 2003, Piţurcă ar fi făcut un prim pas spre a-l deposa în viitor pe Gigi de controlul clubului.

Un argument important în susţinerea acest scenariu e o declaraţie făcută ieri de Gigi Becali: "Vreau să mai spun ceva. Toţi să ştie un lucru: ce-i al meu va rămîne al meu şi nu mi se va lua indiferent de ce vor unii şi alţii. Asta să ştie toată lumea şi să mai ştie că unde e patron Becali, va decide Becali şi numai Becali. Punct", a zis el brusc, fără ca vreun ziarist să-l întrebe despre subiect.


Reapar restricţiile?
Toate măsurile de securitate la care clubul a apelat în campionatul trecut pot reveni în actualitate o dată cu plecarea lui Piţurcă. Nu doar că fostul antrenor a fost cel care a militat pentru desfiinţarea restricţiilor, dar demisia lui i-a enervat la culme pe suporteri, care l-au înjurat pe Gigi Becali sîmbătă, la Braşov. Galeria anunţă proteste mult mai ample pentru partida cu Victoria Brăneşti, din runda viitoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.