Liga 1

Gheorghe Mustaţă: "A fost prea frumos pînă acum! Păcat că s-a stricat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 august 2010

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei Stelei, a vorbit despre plecarea lui Victor Piţurcă de la echipă şi despre poziţia pe care suporterii o vor lua pe viitor.

 

"Nu ştim dacă Hagi mai acceptă să vină. Noi sîntem de acord, este o glorie a echipei, un antrenor bun, dar nu ştim dacă ar mai veni la Steaua. Noi îl aşteptăm", a declarat Mustaţă cu privire la posibila venire a lui Hagi.

"A fost prea frumos pînă acum! Păcat că totul s-a stricat atît de repede. Cei doi nu au ajuns la nici un acord. Principiul domnului Piţurcă a fost ca patronul să plătească dacă mai vorbeşte. Poate că suma este exagerată, dar cred că ar fi fost bine să mai negocieze pentru binele Stelei. Nu cred că Piţurcă ar fi vrut ca Steaua să piardă, este un profesionist. La Braşov a fost neşansă.", a afirmat liderul galeriei Stelei.

"Vom face o întrunire cu cei de la Peluza Sud ca să vedem ce decizie vom lua. Domnul Piţurcă a afirmat că banii erau garanţei pentru liniştea echipei. Ne pare rău, că totul mergea bine la Steaua. Vom anunţa printr-un comunicat ce decizie vom lua împreună cu suporterii", a declarat Mustaţă.

Sîntem în urmă cu performanţa. Acum depinde cine vine. Depinde de condiţii. Noi nu putem să propunem un antrenor, trebuie să vorbim cu toţi suporterii", a încheiat Mustaţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.