Liga 1

Becali a recunoscut în premieră varianta Gazetei: vrea "tripleta" Hagi, Dumitrescu, Iordănescu!

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a vorbit în această dimineaţă cu presa, înaintea conferinţei pe care Victor Piţurcă o susţine, de la ora 14:00. Patronul formaţiei din Ghencea confirmă varianta publicată de Gazeta Sporturilor în numărul de astăzi şi declară că nu el va fi cel care va numi un antrenor, ci preşedintele care va fi instalat în cîteva zile.

"Nu mă uit la conferinţa lui Piţurcă, nu mă interesează, nu cred că Piţi o să zică altceva decît adevărul. Probabil o să zică totul altfel, cît să-i convină lui.

Pentru mine contează ce va fi de acum înainte la Steaua, nu ce a fost. Rămînem prieteni, a muncit băiatul, ce, poţi să zici că nu?

Pentru mine ar fi extraordinar dacă Hagi ar accepta să vină la Steaua. Prima dată avem nevoie de preşedinte, iar preşedintele va pune antrenorul. Nu voi pune eu antrenor. Preşedintele va pune şi manager sportiv şi antrenor.

Întrebaţi-l pe Bucşaru dacă vine Galamaz la Steaua. Eu vreau să-l iau, şi pe el, şi pe Apostol.

Dacă vin cei 3: Hagi, Ilie Dumitrescu şi Iordănescu, va fi cea mai mare fericire pe care a avut-o vreodată Ghencea şi suporterii ei. Dacă ar veni şi Gică Popescu, ar fi şi mai mare fericire.

Dacă vin oamenii ăştia, nu voi mai vorbi, îi voi lăsa pe ei să vorbească", a spus Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.