Liga 1

Iliev mai face un transfer la Craiova: "Îl aduc şi pe Iovov!"

Hristo Iovov, Iovov, Levski

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a reuşit cu Gargorov, Iliev le-a promis craiovenilor că-l convinge şi pe vîrful lui Levski să vină în Bănie


Ştiinţa mai vrea un atacant şi se pregăteşte de un nou implant bulgăresc. Valentin Iliev e cel care a preluat misiunea de a aduce la Craiova un vîrf de la vecini.

Unul dintre conaţionalii pe care Iliev a promis că-i poate convinge să joace la Craiova este "decarul" lui Levski Sofia, Hristo Iovov (32 de ani), fotbalist care în trecut a refuzat Vasluiul, Steaua şi Astra. Atacantul a venit de două ori în România în acest an, prima dată în ianuarie, cînd a refuzat oferta roş-albaştrilor, apoi în iunie, dar nici ploieştenii nu i-au putut satisface pretenţiile salariale.

Craiova ar dori să-i ofere un acord valabil pe un an, bulgarul fiind considerat un înlocuitor ideal pentru accidentatul Florin Costea. Levski e de acord să-l lase pe Iovov să plece fără nici o pretenţie financiară din cauza salariului său foarte mare.  Atacantul a fost integralist pe 1 august în meciul cîştigat 1-0 pe terenul rivalei ŢSKA în prima etapă a campionatului Bulgariei.


15 goluri a marcat Iovov în 36 de meciuri în sezonul trecut pentru Levski


Poli Timişoara. Vor sîmbătă cu Craiova
Partida dintre Universitatea Craiova şi Poli a fost programată iniţial să se dispute duminică, la ora 22:00. Oficialii grupării timişorene vor să facă demersurile necesare pentru ca jocul să fie  devansat cu o zi. Conducerea bănăţenilor şi-ar dori ca echipa să joace mai devreme la Craiova, sîmbătă, pentru  a avea timpul necesar să se refacă şi să pregătească apoi meciul tur cu Manchester City, care va avea loc joi, 19 august.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.