Altele

Vezi ultimele noutăţi din sport!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Handbal. Meiroşu revine la antrenamente
Adina Meiroşu îşi va relua în curînd antrenamentele la Oltchim Rm. Vîlcea, campioana României, ea revenind după ce a pierdut o sarcină gemelară. "Am vorbit cu Adina şi mi-a spus că şi-a revenit din punct de vedere psihic şi că este optimistă. Va mai sta cîteva zile să se liniştească, apoi îşi va relua antrenamentele fizice pînă ne vom întoarce noi de la turneele amicale", a declarat vicepreşedintele grupării vîlcene, Petre Berbecaru. Oltchim a plecat ieri spre Gyor, acolo unde va juca la turneul amical "Szabella-Kupa".

Tenis. Merg mai departe
Victor Hănescu s-a calificat aseară în turul 3 al turneului de Masters 1000 de la Toronto, după ce a trecut cu 6-4, 7-6 (4) de canadianul Peter Polansky, în o oră şi 35 de minute. Românul îl va întîlni în continuare pe învingătorul dintre Novak Djokovici, favoritul numărul 2, şi Julien Benneteau. Şi cuplul Horia Tecău-Robert Lindstedt a depăşit primul tur pe tabloul de dublu, 7-5, 4-6, 11-9 cu spaniolii David Ferrer şi Feliciano Lopez.

Înot. Potec, în finală la CE
Camelia Potec (foto) s-a calificat ieri în finala probei de 800 de metri liber, după ce a încheiat seria a treia pe locul secund şi 6 la general, la Campionatele Europene de la Budapesta. Campioana olimpică din 2004 de la 200 m liber a fost cronometrată cu timpul de 8:33,08 minute, seria fiind cîştigată de deţinătoarea recordului mondial, Rebecca Adlington (8:30,05). Finala probei este programată azi. Tot ieri, Alexandru Coci a ratat calificarea în finala de 200 m fluture, după ce a terminat în semifinale pe locul 14 la general.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.