Liga 1

Bigamul Bruno » Prins cu două, şi-a reziliat contractul ca să scape de probleme

Bruno Fernandes Nandingna, Fernandes, Unirea Urziceni, Alina Nedelcu, Nedelcu

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fernandes s-a căsătorit în România, deşi avea nevastă şi doi copii în Portugalia


Bruno Fernandes (31 de ani) e primul jucător ialomiţean care o părăseşte pe Unirea Urziceni de cînd au apărut zvonuri privind desfiinţarea clubului din cauza problemelor financiare. Totuşi, plecarea stoperului nu are legătură cu criza din Bărăgan: el a cerut să pună capăt colaborării din cauza soţiei sale! Aceasta a venit în România pentru a-l lua acasă, în Portugalia. Motivul? Nevasta fotbalistului a aflat că soţul ei s-a cununat civil şi în România!

Îndrăgostit de Alina Nedelcu (30 de ani), Bruno nu a ezitat să o ceară pe aceasta în căsătorie, deşi în Portugalia îl aşteptau soţia şi doi copii! Fata din Slobozia, fosta soţie a fiului lui Ilie Alexandru, cel care a construit "Dallas-ul din Slobozia", a acceptat, iar cununia a avut loc în urmă cu o lună de zile! Prima nevastă a stoperului a devenit suspicioasă în momentul în care a observat că în contul fotbalistului nu mai intră nici un ban. Fernandes ceruse la club ca salariul său să fie virat într-un alt cont, al Alinei.

Ieri, jucătorul născut în Guineea Bissau s-a prezentat la club şi a cerut să fie lăsat să plece gratis: "Am probleme personale, nu mai pot să rămîn aici. Vă rog să mă înţelegeţi!". Conducerea a fost de acord şi i-a reziliat acestuia contractul.


"Faptul că Bruno şi-a reziliat contractul cu Unirea nu are nici o legătură cu problemele financiare. Jucătorul a insistat să fie lăsat să plece acasă, în Portugalia"
Felix Grigore, director general Unirea


2 a fost locul ocupat de Bruno Fernandes în Top Gazeta la finalul turului 2009-2010


Pedepsit şi de Levy
Fernandes nu a prins nici un minut pe teren în acest sezon. El a fost scos din echipă de Ronny Levy, care a aflat de aventura fotbalistului. Israelianul i-a reproşat jucătorului că a avut evoluţii modeste, în special în finalul sezonului trecut, cînd şi-a dat un autogol în partida cu Dinamo. "Eu apreciez oamenii serioşi", i-a spus Levy, un familist convins. Pe cînd era la Urziceni, MM Stoica a evitat să transfere fotbalişti care umblă prin cluburi, mizînd în special pe jucători căsătoriţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.