Europa League

Fanii lui Manchester City, sfătuiţi: "Timişoara e un oraş sigur, dar evitaţi periferia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Site-ul oficial al echipei Manchester City prezintă un ghid pentru proprii suporteri care vor face călătoria la Timişoara pentru partida din Liga Europa, printre recomandări fiind "să aibă grijă la scările foarte abrupte şi neegale care nu au balustrade".

"Stadionul este la 15 minute de centrul oraşului. Turnicheţii de pe <Dan Păltinişanu> se vor deschide cu două ore înainte de începerea meciului, cu suporterii echipei oaspete care vor putea intra pe stadion pe la poarta A.

Facilităţile în interiorul stadionului sunt limitate şi nu se permite accesul cu băuturi achiziţionate în afara arenei.
Suporterii vor fi controlaţi la intrare şi probabil reţinuţi după meci pentru 45 de minute din motive de siguranţă. Este recomandat să aveţi mai multă grijă la intrarea şi ieşirea din stadion pentru că scările sunt foarte abrupte şi neegale, fără balustrade", notează site-ul oficial al echipei Manchester City.

Sursa citată descrie oraşul Timişoara ca pe unul prietenos şi sigur. "La sosire, fanii se pot îndrepta spre Piaţa Victoriei pentru a încerca numeroasele cafenele, baruri şi cluburi de noapte pe care oraşul le are. Este un oraş universitar aşa că e plin de viaţă noaptea.

Transportul public şi taxele sunt bune şi foarte ieftine, cu autobuze şi tramvaie care circulă de la ora 5.00 până 23.00. Timişoara este cunoscut ca un oraş prietenos, un oraş european sigur dar, ca mai toate locurile, este recomandat ca noaptea să nu fie frecventate parcurile şi zonele periferice", se mai scrie pe site-ul www.mcfc.co.uk, preluat de Mediafax.

Poli Timişoara întâlneşte, joi, 19 august, de la ora 21.45. pe teren propriu, formaţia engleză Manchester City, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.