Liga 1

Dinu Gheorghe confirmă gsp.ro: "Îl vrem pe Lima, dar este greu să îl aducem"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE // După ce gsp.ro a anunţat astăzi că Rapid negociază pentru atacantul brazilian Rodrigo Lima, preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a spus că Lima este un jucător interesant pentru Rapid şi că au avut şansa de a îl lua, dar au ezitat şi acesta a semnat cu Braga.

"Eu l-aş vrea pe Rodrigo Lima, dar cei de acolo nu prea vor să ni-l dea. Cînd l-am luat pe Marcos Antonio trebuia să îl luăm şi pe Lima, dar am ezitat şi el a semnat cu Braga", a spus Dinu Gheorghe

Giuleştenii n-au renunţat la ideea de a aduce încă un atacant, mai ales că elevii lui Şumudică nu au mai înscris de două etape. În aceste zile, George Copos negociază intens cu Antonio Salvador, preşedintele lui Braga, pentru un parteneriat între cele două cluburi. Cei doi s-au înţeles, în mare parte, iar actele ar urma să fie semnate la finalul acestei luni.

Copos le-a cerut portughezilor un atacant pentru a întări ofensiva Rapidului, principalul vizat fiind Rodrigo Jose Lima dos Santos, un brazilian de 26 de ani ce a venit la Braga în această vară de la Belenenses. Lusitanii au în lot 10 atacanţi şi sînt de acord să împrumute în Giuleşti unul sau doi. Printre fotbaliştii de care vicecampioana Portugaliei ar fi de acord să se desparte se mai numără senegalezul Ladji Keita (27 de ani) şi spaniolul Jose Collado (20 de ani).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.