Liga 1

Narcis Răducan: "Nu am primit nici o ofertă de la Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Narcis Răducan, director sportiv la Unirea Urziceni, a comentat ultimele informaţii apărute cu privire la o ofertă primită din partea formaţiei Steaua şi despre situaţia de la club.

 

"Nu este nimic adevărat. Nu am primit nici o ofertă de la Gigi Becali. Oricine îşi doreşte să ajungă la Steaua, dar eu sînt la Unirea, pregătesc meciul cu U Cluj. Deocamdată sînt pe poziţie. Din fericire, există multe posibilităţi", a declarat Narcis Răducan.

"Am demonstrat anul trecut că se poate merge pe două fronturi. Chiar dacă este obositor, nu ne dăm bătuţi. Ne luptăm un an de zile pentru o cupă europeană,  iar apoi ne plîngem pre des, nu ar fi normal", a adăugat Narcis Răducan.

"Zilele trecute patronul a reuşit să liniştească cît de cît apele, chiar dacă am pierdut probabil cel mai important om de la echipă, MM Stoica. El m-a sfătuit să-mi fac treaba cît mai bine la Urziceni. După plecarea lui MM, orice om îşi reconsideră poziţia pe care o aveam în club, mai ales că majoritatea dintre noi ne bazam pe strategia sa. Rony Levy era pariul său", a comentat Narcis Răducan plecarea lui MM Stoica de la Unirea Urziceni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.