Media

Intră în “Poveştile bucătăriei româneşti”!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jurnalul National îţi aduce 7 carţi, 7 provocari culinare, 7 călătorii prin România savuroasă! În fiecare vineri, află istoria bucatelor neamului tău scrisă de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei naţionale, povestitor de geniu, primul mare antropolog culinar al românilor... Mâncăruri şi legende!


Vineri, 13 august, ai volumul cinci din “Poveştile bucătăriei româneşti”. O ediţie completă, reaşezată în pagină, înnobilată şi ilustrată cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice şi imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru că tu să ai în biblioteca şi în bucătăria ta “Reţete de Colecţie”. O nouă serie de cărţi excepţionale marca Jurnalul Naţional.


|n această săptămînă, vă invităm să batem ţara în lung şi-n lat, degustînd bucatele Deltei (“insula Delta”, cum îi spune Radu Anton Roman) şi-ale stînilor din munţi, trecînd, care-va-să-zică, de la “civilizaţia peştelui” la “civilizaţia brînzei”. Urmărind pagina de carte, vom intra şi în bucătăria comunităţilor de aromâni, iar după ce vom fi gustat din “pita machidonilor” vom trece iute munţii, în secuime, pentru o porţie de gulaş. Volumul 5 din “Poveştile bucătăriei româneşti” promite, dar, un reţetar variat şi savuros. Spor la gatit!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.