Liga 1

Avertizat pentru simulare, Bjelanovici stă 45 de zile!

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După contactul cu Rohat, croatul Bjelanovici s-a ales cu o fractură de maleolă tibială la piciorul drept.



Saşa Bjelanovici a luat "galben" pentru simulare la o fază în urma căreia s-a ales cu o accidentare gravă! Croatul a suferit o fractură de maleolă tibială, la piciorul drept, şi va fi indisponibil cel puţin pînă la finalul lunii septembrie. În aceste condiţii, Bjelanovici va rata sigur 5 partide din Liga 1 şi două confruntări din grupele Champions League. "Din păcate, Saşa nu va juca sigur o lună şi jumătate. Va avea piciorul imobilizat pentru o bună perioadă de timp", a declarat preşedintele Iuliu Mureşan.

Cum  Yssouf Kone nu va mai juca în 2010, clujenii se gîndesc serios să mai transfere un jucător pentru ofensivă. În acest moment, Mandorlini are la dispoziţie numai două "vîrfuri" de careu, Traore şi Bud. CFR a renunţat la trei atacanţi în această vară: Didy s-a transferat la FCM Tg. Mureş, Ruiz la Lankaran, iar Batin a fost împrumutat la Mediaş.  


"A văzut toată lumea ce s-a întîmplat. E prima oară în cariera mea cînd păţesc aşa ceva, să fiu sancţionat pentru simulare şi apoi să părăsesc terenul accidentat"
Saşa Bjelanovici, atacant CFR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.