Liga 1

Se aprinde disputa dintre predecesorii lui Ilie Dumitrescu » "Lippi" îl înţeapă pe Piţi

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Piţurcă l-a acuzat pe Stoichiţă că e responsabil pentru dezastrul din sezonul trecut, acesta din urmă îi dă replica.



Steaua creează polemică între ultimii doi antrenori care au pregătit-o pînă la venirea lui Ilie Dumitrescu. Piţurcă şi Stoichiţă au avut un schimb de replici de la distanţă în decurs de doar cîteva zile.

Primul care a vorbit a fost Piţurcă. "Stoichiţă să nu se mai plîngă că n-a avut condiţii în campionatul trecut. A avut condiţii, dar şi-a făcut-o cu mîna lui, n-a avut personalitate. Cum a putut oare să-i dea drumul să plece lui Ghionea, unul dintre cei mai buni fundaşi din România?", a spus Piţurcă.

Replica lui "Lippi" a venit vineri, după ce a smuls un punct în meciul cu CFR. "De ce nu l-am ţinut pe Ghionea? Pentru că nu mai putea să-l ţină nimeni, a plecat la un salariu de 5 ori mai mare ca la Steaua şi n-ar mai fi rămas nici dacă l-aţi fi ţinut dumneavoastră, domnişoară frumoasă, în braţe", i-a spus Stoichiţă unei reportere de la Cluj, după care a adăugat: "Eu venisem la Steaua să construiesc, dar n-am avut la dispoziţie milioanele pe care Piţurcă le-a avut pentru transferuri".

2,4 milioane de euro a cheltuit Victor Piţurcă pe cele 13 transferuri efectuate de Steaua în această vară

60.000 de euro a investit Stoichiţă iarna trecută în transferuri. Suma a fost plătită pentru împrumutul lui Tall, alţi 5 jucători venind liberi de contract

"După ce am plecat de la Steaua, au încercat unii să mă scoată ţap ispăşitor pe mine pentru ceea ce s-a întîmplat acolo sezonul trecut, dar n-au reuşit, că eu sînt taur"
Mihai Stoichiţă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.