Liga 1

Lopez Caro: "Dacă aş critica şi eu m-aş coborî la nivelul celor de la Braşov"

Juan Ramon Lopez Caro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a declarat, sîmbătă seară, după victoria din meciul cu FC Braşov, scor 2-1, că este conştient de faptul că formaţia sa trebuie să-şi îmbunătăţească jocul.


"Adversarul a fost foarte bine organizat şi aştepta o greşeală a noastră să ne scoată pe contraatac. Singurul pericol mai mare a fost la faza golului. Este adevărat că am avut dificultăţi şi cei de la Braşov ne-au creat probleme.


Fără nici un dubiu ştim că trebuie să ne îmbunătăţim jocul, să avem un ritm mult mai bun şi să ne sincronizăm mult mai bine. În plus ne trebuie o mobilitate mult mai bună în atac. Faţă de meciurile anterioare am avut mai multe faze", a spus Lopez Caro, conform Mediafax.

Lopez Caro nu a dorit să comenteze declaraţii directorului tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, conform căruia "maniera de arbitraj a fost ciudată şi probabil brigada a fost "apăsată" de personalitatea lui Adrian Porumboiu": "Nu intru niciodată într-un conflict cu un coleg, dacă ei nu au vrut să arate respect faţă de noi şi organizatori este problema lor. Dacă eu aş critica înseamnă că m-aş coborî la nivelul lor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.