Liga 1

Verdictul lui Dinu Gheorghe: "Sîntem proştii proştilor!"

Dinu Gheorghe, Gheorghe, Rapid

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinu Gheorghe a dat năvală în vestiarul rapidiştilor la finalul partidei pentru a-i certa pe Şumudică&Co.


Nici nu fluierase bine Cristi Balaj finalul jocului că Dinu Gheorghe deja era în drum spre vestiarul echipei de sub Podul Grant. Preşedintele executiv al giuleştenilor a petrecut un sfert de oră alături de echipă, timp în care şi-a manifestat nemulţumirea faţă de prestaţia din partea secundă.

A ieşit nervos şi nu şi-a menajat jucătorii nici în faţa presei: "Sîntem proştii proştilor! Am crezut că am în echipă bărbaţi adevăraţi, dar nu e aşa. Nu e posibil să te crezi învingător de la pauză. Este o victorie meritată pentru Dinamo, bravo lor că au crezut că pot reveni", a spus Dinu "Vamă".

El a continuat apoi tirul către propria echipă: "Cînd eşti prost, plăteşti! Unii jucători s-au obişnuit în Giuleşti să cîştige bani fără să facă performanţă. Am jucat doar 45 de minute şi, după cum s-a văzut repriza a doua, s-au făcut şi greşeli tactice. Ne-am retras nejustificat la 0-2. Atacul şi-a făcut datoria, apărarea a dezamăgit".


"Dacă jucăm precum am făcut-o în partea a doua, n-avem nici o şansă la titlu!"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid


"Le-am zis băieţilor că e inadmisibil ca Rapid, o echipă care nu a dat gol cu Urziceni şi Oţelul, să ne marcheze de două ori într-o repriză şi să mai aibă alte patru ocazii"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"M-am săturat de suporteri de internet. Am făcut pariu cu medicul că nu o să mai avem în tribună 11.000 de oameni, cîţi au fost cu Hajduk"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"N-am reuşit să rezistăm acelui val de presiune din debutul reprizei a doua. Era mai echitabil un egal, pentru că am controlat jocul în prima parte"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Îmi reproşez că n-am putut să-i motivez pe băieţi la pauză, aşa încît să nu considere că deja au cîştigat partida. Dar nu pot să-i aşez cu telecomanda!"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Am sperat tot timpul că revenim. N-am fost îndeajuns de concentraţi în prima parte. Ne-a rămas doar campionatul, aşa că ne bucură victoria"
Marius Niculae, atacant Dinamo

"Credeam şi la 0-2 că putem întoarce jocul. Sîntem tari de tot! Avem încredere în noi, revenim incredibil!"
Juan Pablo Garat, fundaş Dinamo

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.