Liga 1

Herea: "Ne-am crezut învingători"

Ovidiu Herea, Herea, Rapid

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marcatorul celor două goluri ale Rapidului, Ovidiu Herea, a explicat cauzele eşecului din Groapă



- Ovidiu, cum te simţi după un asemenea meci?
- A fost un coşmar! Chiar nu ne aşteptam să mai pierdem după avantajul pe care îl luaserăm. Păcat de jocul bun din prima repriză, cînd am fost mult peste adversari. Nu i-am lăsat să-şi creeze nici o ocazie de a marca!

- Vă aşteptaţi la evoluţia scorului din repriza a doua?
- Ştiam că urmează o parte secundă foarte grea, ştiam că Dinamo revenise de la 0-2 şi cu Pandurii, că este o echipă care nu renunţă aşa uşor. Totuşi, nu am reuşit să-i blocăm, nu-mi explic de ce am căzut astfel.

- Dar ce s-a întîmplat la vestiar?
- Poate ne-am bucurat prea repede de rezultatul de pe tabelă, poate ne-am crezut prea devreme învingători. Ne-am dorit foarte mult victoria, dar, în final, am rămas doar cu dorinţa. Măcar de-am fi scos un punct.


"Cred că am ieşit relaxaţi de la vestiare şi timp de 10 minute n-am ştiut ce se întîmplă cu noi. O să dureze mult supărarea după acest joc"
Costin Lazăr, mijlocaş Rapid

"E remarcabilă forţa de a reveni a lui Dinamo. Dacă primeşte două şi dă trei meci de meci, e bine. E o echipă de moral, de meciuri tari"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"E ruşinos, jenant să conduci cu 2-0 şi să pierzi cu 3-2. S-a văzut lipsa de experienţă a lui Şumudică, n-a ştiut să-şi motiveze jucătorii la pauză"
Dănuţ Lupu, fost jucător Dinamo şi Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.