Liga 1

Alexandru Piţurcă: "Nu-mi arde dacă tata a fost sau nu la meci. Scuze fanilor!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Alexandru Piţurcă a declarat că remiza cu Poli Timişoara, scor 1-1, este echivalentă cu o înfrângere pentru Universitatea Craiova.

"Parcă sîntem blestemaţi. Nu mai avem cuvinte, este foarte greu să fii egalat la ultima fază a meciului. Ne cerem scuze celor care au venit la stadion că nu am putut să le oferim cadou cele trei puncte. Nu-mi arde dacă tata a fost sau nu la meci", a afirmat Piţurcă, preluat de Mediafax.

Apoi a continuat: "Acest egal este cât o înfrângere pentru noi. Aveam mare nevoie de cele trei puncte. Atmosfera din tribune a fost senzaţională. Cred că suporterii Universităţii cu greu pot fi egalaţi de cineva în România".

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), cu Poli Timişoara, în primul meci de la revenirea pe stadionul "Ion Oblemenco" după ce timp de opt luni partidele în calitate de "gazdă" au fost disputate la Turnu Severin.

Pentru Universitatea Craiova a înscris Alexandru Piţurcă '53, în timp ce pentru Poli Timişoara a marcat Ianis Zicu '90+2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.