Stranieri

Tănasă a jucat 4 minute şi a adus 3 puncte. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de Vlad Pahonţu  —  luni, 16 august 2010

ANGLIA (Premier League)

- Gabriel TAMAŞ (Chelsea – WBA 6-0 // La meciul de debut în Premier League, al lui Tamaş, echipa West Brom a fost umilită de Chelsea, pe Stamford Bridge. Fundaşul a fost integralist în defensiva oaspeţilor, care nu a funcţionat deloc aşa cum şi-ar fi dorit antrenorul lui WBA)


GERMANIA (Cupa Germaniei)

- Ciprian MARICA (Babelsberg – STUTTGART 1-2 // Chiar dacă Babelsberg a fost cea care a deschis scorul, atacantul Cacau şi-a adus echipa în avantaj în doar 3 minute, marcînd de 2 ori. Marica l-a înlocuit pe Pogrebnyak , în minutul 67)

- Emil JULA si Sergiu RADU (Heeslingen – COTTBUS 1-2 // Jula a început meciul ca titular, dar a fost înlocuit în minutul 20, cu celălalt român de la Energie, Sergiu Radu. Atacantul a reuşit să puncteze înainte de sfîrşitul primei reprize, stabilind scorul final)

- Florin LOVIN (Verl – TSV MUNCHEN 1-2 // Mijlocaşul român a fost integralist în meciul de cupă, dintre Verl şi TSV, pe care oaspeţii l-au cîştigat la limită, cu 2-1)

- Mihai TARARACHE (Lubeck – DUISBURG 0-2 // Problemele la genunchi continuă să îl ţină departe de gazon pe Tararache, revenirea lui fiind aşteptată la finalul acestui an)


FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (MONACO - Montpellier // Meciul de pe teren propriu pe care Monaco ar fi trebuit să îl joace în compania lui Montpellier s-a amînat din cauza condiţiilor nefavorabile)


PORTUGALIA (Liga Sagres)

- Cristian SĂPUNARU (Naval - PORTO 0-1 // Săpunaru a fost integralist în primul meci al sezonului din Campionatul Portugaliei. Porto s-a întors cu toate cele 3 puncte din deplasarea de la Naval, datorită golului marcat de Hulk, în minutul 84)


TURCIA (Super Lig)

- Florin CERNAT (KARABUKSPOR – Manisaspor 2-1 // Florin a fost titular în primul meci al sezonului pentru Karabukspor şi a reuşit să dea o pasă de gol, înainte să fie schimbat Soyler, în minutul 82)

- Nicolae DICĂ (Karabukspor – MANISASPOR 2-1 // Piteşteanul împrumutat de la Catania a debutat cu stîngul în faţa celor de la Karabukspor. Dică a început meciul în primul 11 şi a fost înlocuit, în minutul 77, de către Ozgur)


ELVEŢIA (Superliga)

- Cristi IANU (Basel - LUCERNA 1-4 // Lucerna a ajuns la 15 goluri marcate în 5 meciuri, după ce a punctat de 4 ori în poarta lui Basel, chiar pe terenul acesteia. Ianu a fost titular şi a dat 2 pase decisive. Cristi i-a cedat locul în teren elveţianului Pacar, în minutul 55, după ce a fost accidentat dur de un adversar. Românul a fost diagnosticat cu fractură de tibie, la piciorul sting şi va absenta pînă la finalul anului)

- George OGĂRARU (SION - Thun 1-1 // Fundaşul român a fost integralist pentru gazde)


OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (UTRECHT - Breda 3-1 // Neşu a jucat o singură repriză, fiind înlocuit la pauză de Duran, cînd scorul era 1-1. Oaspeţii au rămas în 10 oameni, cu 21 de minute înainte de finalul meciului, după ce Jansen a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 78, Gorter, alt jucător de la Breda a fost eliminat)


BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (STANDARD LIEGE - Lokeren 3-3 // Grozav a intrat pe teren la pauză, în locul belgianului Daerden)


UCRAINA (Premier League)

- Răzvan RAŢ
- Mircea LUCESCU (antrenor)

ŞAHTIOR – Karpaty 1-0 // Titular, Raţ a primit singurul avertisment al meciului, în minutul 90. Wilian a fost cel care a adus victoria pentru echipa lui Lucescu, înainte de finalul primei reprize

- Tiberiu GHIOANE (Vorskla - DINAMO KIEV 3-1 // Ghioane nu a fost inclus pe foaia de joc pentru acest meci)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ

(ARSENAL KIEV - Volyn 1-1 // Dacă Şoavă a fost doar rezervă, Mazilu a bifat toate minutele şi a primit un cartonaş galben în minutul 85)

- Ciprian TĂNASĂ (Sevastopol  - METALURG DONEŢK 0-1 // Ciprian TĂNASĂ a fost eroul celor din Doneţk, în acest week-end, după ce a intrat în minutul 86 pe teren şi a marcat singurul gol al partidei, 3 minute mai tîrziu. Înainte de fluierul final, a primit şi un cartonaş galben. Aceasta este prima reuşită a atacantului, în acest sezon)

- Cornel BUTA (Arsenal - VOLYN 1-1 // Buta a fost din nou integralist pentru Volyn, în meciul cu Arsenal Kiev)

Clasament Premier League (Etapa 6): 1.Şahtior (16)... 4.Dinamo Kiev (13)...8. Arsenal (7), 9. Metalurg Doneţk (7)...14.Volyn (5)


RUSIA (Premier League)

- Sorin GHIONEA (Saturn - FC ROSTOV 0-2  // Echipa lui Sorin Ghionea, Rostov, a ajuns la a treia victorie consecutivă, după succesul de la Saturn. Românul a fost din nou, doar rezervă)

- Gheorghe FLORESCU (Amkar - ALANIA 1-0 // Florescu a fost indisponibil pentru acest meci, după ce în etapa trecută a primit al patrulea cartonaş galben al sezonului)

- Adrian ROPOTAN (Zenit - DINAMO MOSCOVA 1-1 // Fără să înceapă din primul minut cu Ropotan ca titular, Dinamo a remizat la Zenit datorită reuşitei lui Kuranyi, în minutul 26. Astfel, noul coleg al lui Ropotan, a înscris primul gol pentru formaţia moscovită. Românul a intrat pe teren în minutul 79, în locul lui Voronin)

Clasament Premier League (etapa 17): 1.Zenit (40 pcte)…5.Rostov (28)…10.Dinamo (20)… 13.Alania (18)


FRANŢA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (ANGERS - Boulogne 0-0 // Angers nu a putut să obţină Victoria nici în cea de-a doua etapă din Ligue 2, terminînd cu un scor alb, meciul cu Boulogne, de pe teren propriu. Integralist, Keşeru nu a reuşit să marcheze şi a primit un cartonaş galben în minutul 69)

UNGARIA (NB 1)

- Mihai NICOREC (GYOR – Siofok 1-0 // Nicorec a început partida în primul 11, iar 56 de minute mai tîrziu a fost înlocuit de Alekside, jucător care a marcat golul decisiv, 10 minute mai tîrziu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.