Liga 1

Buzărin: "Poate că penalty-ul nostru a fost uşor acordat, dar al Stelei a fost inexistent!"

Alin Buzarin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul sportiv al Victoriei Brăneşti, Alin Buzărin, acuză prestaţia "centralului" Sebastian Colţescu, despre care spune că a acordat un penalty inexistent, din care Steaua s-a impus în faţa echipei sale.

"Dacă meci de meci avem probleme d-astea... Bogdan Stancu e un jucător foarte bun, nu pot comenta afirmaţiile sale. Nu sîntem dubioşi, n-am plecat cu nimic, n-am furat scaunele. Nu spun că Steaua nu merita să cîştige, ne-au ţinut sub presiune, au avut ocazii, Cernea ne-a scos, dar să ne bată în condiţii normale, nu aşa.

Poate că penalty-ul nostru a fost uşor acordat, dar al Stelei a fost inexistent! Nu te poţi juca aşa cu nişte lucruri, nu poţi avea un simţ al compensaţiei atît de acutizat încît să arbitrezi aşa.

Nu mai spun nimic de istoricul bolii, despre plimbări pe pervaz etc. Orice limită a decenţei a fost depăşită. Sînt nişte lucruri care trebuie rezolvate, nu ştiu cum, dar trebuie rezolvate, nu poţi primi un asemenea penalty împotriva ta!", a spus Buzărin la "Premium Liga", de la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.