Europa League

Stadionul "Dan Păltinişanu" va fi arhiplin cu City

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stadionul "Dan Păltinişanu" va fi arhiplin mîine seară, iar galeria timişoreană pregăteşte o coregrafie inedită


Pînă aseară se vînduseră peste 20.000 de bilete la meciul Poli - Manchester City, iar organizatorii estimează că restul de 8.000 de tichete se vor epuiza pînă la ora meciului. Fanii timişoreni de la Peluza Sud s-au pregătit intens pentru o coregrafie nemaivăzută pînă acum pe un stadion din România.

"Va fi ceva special, cu steaguri şi bannere, marca viola. Nu s-a mai văzut aşa ceva. Stadionul va fi plin, iar din peluză vom declanşa infernul. Un rezultat bun pentru noi ar fi să nu pierdem. Asta îţi propui cînd joci cu asemenea elite, dar să nu uităm că minuni s-au mai întîmplat", a spus Paul Prodana, unul dintre liderii galeriei bănăţene.

Prin atmosfera creată la meciul de mîine seară, suporterii bănăţeni speră să stîrnească invidia ultraşilor englezi, cunoscuţi pentru fanatismul lor. "Cu siguranţă stadionul va fi plin, dar asta nu ar trebui să fie o mîndrie, e un lucru normal la un astfel de meci. Sperăm ca englezii să ne ţină minte şi după partidă", a afirmat Mircea Muntean, un alt fan al timişorenilor. Pentru a se evita îmbulzeala, porţile stadionul "Dan Păltinişanu" vor fi deschise mîine începînd cu ora 18:30, meciul fiind programat la ora 21:45.


300.000 de euro va cîştiga Poli din vînzarea biletelor pentru meciul cu City

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.