Handbal

Veteranul macedonean Branislav Angelovski titular la HCM! » Mutare-surpriză

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Veteranul macedonean Branislav Angelovski este favorit pentru postura de centru la campioana HCM Constanţa.



HCM Constanţa şi-a făcut "trupa" pentru viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, în care obiectivul rămîne depăşirea fazei grupelor.

După ce şi-au păstrat toate vedetele, constănţenii au căutat să-şi dubleze posturile deficitare. Dorit încă de anul trecut de către regretatul Zoran Kurtes, macedoneanul Branislav Angelovski a semnat un contract pe doi ani cu gruparea de pe Litoral şi este principalul favorit la postul de centru. În vîrstă de 33 de ani, "internaţionalul" macedonean a jucat anul trecut în grupele Ligii Campionilor cu Vardar Skopje, marcînd 18 goluri. "Anul trecut m-a sunat Zoran Kurtes şi m-a întrebat dacă vreau să vin la Constanţa. Am refuzat, pentru că soţia mea era gravidă. În această vară, Jovica Cvetkovici mi-a făcut aceeaşi propunere şi nu am mai ezitat", a declarat Branislav.

"Îl cunosc foarte bine pe Jovica, a fost antrenorul meu, la Metalurg Skopje. Cînd a venit Cvetkovici, era un club mic, dar în acelaşi sezon am făcut eventul, cîştigînd titlul şi Cupa Macedoniei", a povestit Angelovski, care a sosit ieri pentru prima oară la Constanţa. "Ştiu că obiectivul nostru este cîştigarea titlului şi a cupei, însă Liga Campionilor contează cel mai mult. Trebuie să trecem de grupe şi sînt convins că ne aşteaptă multe zile fericite", a încheiat macedoneanul.


Branislav Angelovski
33 de ani, centru, 1,92 m, 92kg
A jucat la: Vardar Skopje, Metalurg Skopje, RK Pelister Bitola (toate din Macedonia), Pfadi Winterthur (Elveţia), RK Zagreb (Croaţia)
Cinci participări în Liga Campionilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.