Liga 1

Şumudică simte că nu mai e în graţiile lui Dinu Gheorghe şi solicită suportul publicului: "Ajutaţi-mă!"

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pus la colţ de preşedintele Dinu Gheorghe, Marius Şumudică mizează pe galeria rapidistă şi le cere fanilor să vină în număr cît mai mare la partida cu Gloria Bistriţa, de vineri:


"Fiţi rapidişti, nu pentru rezultate, ci pentru că iubiţi echipa. A fost doar un eşec cu Dinamo, unul care ne doare mult, dar ajutaţi-ne să trecem peste. Avem nevoie de voi mai mult ca oricînd. Haideţi să demonstrăm că sîntem uniţi, că iubim aceste culori şi că împreună, în Giuleşti, sîntem invincibili".

Antrenorul rapidist îşi simte postul în pericol după ce Dinu "Vamă" nu l-a menajat deloc după înfrîngerea cu Dinamo, reproşîndu-i faptul că nu a avut reacţie în repriza a doua. Şumi i-a răspuns ieri: "Eu sînt vinovat şi că am condus cu 2-0 la pauză?". Surse din cadrul clubului au dezvăluit că oficialul giuleştean nu a gustat deloc ironia tehnicianului şi l-a apostrofat pentru declaraţiile sale.

"Am discutat cu domnul Dinu Gheorghe imediat după meci şi ne-am spus ce aveam de zis. Era supărat cînd a făcut acele declaraţii, nu cred că a spus-o cu răutate"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Cu Şumi mereu!"
Suporterii Rapidului nu sînt supăraţi pe Marius Şumudică şi spun că acesta va avea în continuare parte de susţinerea lui. "Sperăm să nu se încerce înlăturarea lui Şumi, ar fi cea mai mare prostie! E rapidist adevărat şi a demonstrat că ştie meserie. Sîntem alături de Şumudică şi cu siguranţă stadionul va fi plin cu Bistriţa pentru a încuraja echipa".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.