Europa League

Dan Alexa: "Luptăm pentru şansa noastră, pentru Timişoara şi pentru România!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Timişoara fierbe înaintea celui mai aşteptat meci din ultimul timp de pe Bega. Manchester City a venit în România cu cei mai unii dintre cei mai scumpi jucători ai planetei, dar asta nu-i împiedică pe timişoreni să spere la o calificare în play-off-ul Europa League, după cele două meciuri cu Manchester City.

Căpitanul Dan Alexa a declarat ca va fi un meci greu, dar că fiecare echipă are şansa ei de care trebuie să profite la maximum. "Manchester City este una dintre marile echipe ale lumii cu jucători foarte buni. Nu le va fi uşor, ne vom lupta pentru şansa noastră. Sperăm din suflet să ne ridicam la nivelul aşteptărilor. Un meci pe care Timişoara îl merită. Să nu uitam că şi anul trecut am jucat cu Şahtior deci într-un fel sîntem pregatiti. E un meci special, nu cred că vor conta banii promişi", a precizat Alexa.

În schimb Laszlo Sepsi a punctat: "Cred că nu prea contează cine va conta de la ei, toţi jucătorii sînt foarte buni, nu prea ai pe cine să preferi. E un meci aparte cînd te gîndeşti că joci împotriva celor mai buni jucători din lume. E o plăcere pentru că ai această ocazie".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.