Liga 1

Şumudică: "Obiectivul echipei s-a schimbat: vrem locurile 1-3!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giuleştenii sînt pregătiţi pentru meciul de mîine seară transmis în direct Antena 1 şi gsp.ro cu începere de la ora 20:30, în compania celor de la Gloria Bistriţa. Pentru Marius Şumudică, antrenorul Rapidului este un meci cu totul şi cu totul special pentru că îşi va înfrunta fosta echipă, dar se va întîlni pe teren şi cu cel mai periculos jucător al bistriţenilor, Moraes. Şumudică a tras un semnal de alarmă în urma declaraţiilor lui Dinu Gheorghe.

"A fost o săptămînă grea atît pentru mine cît şi pentru jucători, dar spec că începînd de mîine să scăpăm de toată această presiune. Sper şi sînt convins că băieţii vor face un meci bun mîine, vor reveni şi nu vor mai cădea aşa cum s-a întîmplat la meciul cu Dinamo. Am mare încredere în băieţi, în grup şi sîntem obligaţi să ne luăm revanşa în faţa fanilor.

Avem nevoie de suporteri, de trei puncte, de toată lumea şi trebuie să demonstrăm că sîntem o familie. Conducerea clubului trebuie să fie alături de noi şi să fim o adevărată familie. Dacă ne vom ataca aşa cum am făcut-o după meciul cu Dinamo nu vom avea nimic de cîştigat. După jocul arătat de Rapid în meciul cu Dinamo obiectivul nostru este locurile 1-3", a spus Şumudică.

Acesta a făcut un apel la suporteri: "Avem nevoie de suporteri, sînt unul dintre ei şi am suferit poate mai mult decît ei după meciul cu Dinamo şi vreau ca mîine să facem un meci bun pentru că merită!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.