Liga 1

Dinamo vrea să dea lovitura! » Operaţiunea Brandan

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nicolae Badea l-a convocat pe Cristi Borcea la Bucureşti ca să discute despre transferul argentinianului şi despre banii care să fie licitaţi în cazul afacerii.



"Cîinii" vor să se înfrupte şi ei cu nişte jucători de la Unirea Urziceni care stă să se destrame. Ţinta principală a roş-albilor, acum că Galamaz este tot mai aproape de Astra Ploieşti, iar Giedrus Arlauskis, 22 de ani,  a ajuns la Rubin Kazan, a rămas fundaşul stînga Pablo Brandan, 27 de ani.

Dinamoviştii se gîndesc să investească un milion de euro pentru aducerea sud-americanului, de aceea şeful de acum al grupării, Nicolae Badea, i-a solicitat lui Cristi Borcea să vină din străinătate pentru a discuta despre posibilitatea de a negocia afacerea. Cei doi acţionari, singurii activi din prezent la club, trebuie să vorbească, în primul rînd, despre modalitatea de a găsi banii necesari pe care să-i investească în transfer.

"Borcea s-a distanţat de echipă, nu se mai implică la transferuri, dar acum ar mai fi nevoie de întăriri în zona defensivă. Şi Ando a cerut apărători, acum e nevoie să se strîngă rîndurile, cum le place şefilor să spună", au declarat oficialii clubului. Problema e că ialomiţenii speră să-l dea pe Brandan în străinătate, poate chiar în Rusia, ca să obţină în jur de 1,5 milioane de euro pe el.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.