Europa League

Lopez Caro: "Sînt supărat, nu a ieşit cum am vrut"

Lopez Caro

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Lopez Caro a declarat că echipa sa âncî suferî la finalizare, însă este mulţumit că echipa şi-a îmbunătăţit jocul.

"Un meci foarte disputat. S-au văzut pe teren două echipe bune. Am încercat să fim organizaţi şi să ieşim pe contraatac. În partea a doua am fost mult mai agresivi, apărîndu-ne mult mai sus. Într-adevăr, ne-am dori mai mult la finalizare. Nu a ieşit aşa cum am vrut. A fost un meci foarte bun. Sînt supărat pentru că efortul depus de echipă nu a fost recompensat", a spus Lopez Caro, care speră să obţină un rezultat bun în meciul retur, de peste o săptămînă: "Cel mai important ca să trecem de baraj, e ambiţia noastră.

Echipa este pe drumul cel bun, însă trebuie să rămînem umili şi să creştem atît la nivel individual, cît şi ca grup. Echipa încă e în construcţie. Astăzi ne-a lipsit finalizarea”.

Lopez Caro nu va putea beneficia de serviciile lui Gladstone în partida cu Steaua, de duminică, 22 august. Fotbalistul s-a ales cu o contuzie şi are genunchiul umflat.

“Acum e complicat să ştim. Are genunchiul umflat, cu multe dureri. Nu putem să dăm un diagnostic. Va face un RMN, după care vom şti cît de gravă este accidentarea”, a mai spus Caro, felicitînd publicul pentru “seara senzaţională oferită”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.