Liga 1

Cosmin Moţi şi-a asumat ieri criticile: "Apărarea e buba"

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

De 5 ani fundaş la Dinamo, Moţi visează să nu mai aibă emoţii.


- Cosmin, cum e posibil ca Dinamo să aibă cea mai slabă apărare din Liga 1, după Sportul Studenţesc? Şi asta după doar 4 etape!
- Cînd iei în medie cîte două goluri e firesc să dai vina pe defensivă. Da, apărarea e buba la echipă! Tot ce putem face e să ne antrenăm mai bine, să sperăm că pe viitor să nu mai fie nevoie să revenim de la 0-2 ca la Tîrgu Jiu şi ca în meciul cu Rapid. Visul nostru ar fi să cîştigăm fiecare partidă fără emoţii. Încercăm să găsim soluţii în aşa fel încît să nu mai primim gol.

- Ce nu merge?
- Nu prea merge nimic... Dacă luăm atîtea goluri, ce să meargă?! E normal să nu te laude nimeni cînd iei atîtea goluri. Exersăm la antrenamente şi incercăm să remediem problemele din defensivă.

- Vă mai afectează eşecul de la Split?
- A fost o perioadă grea după acel meci, dar am reuşit să mergem înainte. Am scos două rezultate bunicele, cu Pandurii şi cu Rapid, şi-am uitat acea înfrîngere blestemată.

- Ce crezi că vor reuşi celelalte echipe româneşti în cupele europene?
- Sincer? Nu mă interesează! Iar dacă vom avea mai puţine formaţii în cupele europene în anii ce vin, asta e viaţa! Noi, cînd vom fi, vom încerca să aducem puncte pentru Dinamo şi pentru România, mai mult ce să facem?


"Cînd sînt felicitaţi atacanţii că dau goluri e şi datorită fundaşilor. Nu e normal să punem ceea ce încasăm doar în cîrca apărătorilor. E vina întregii echipe cînd se iau goluri!"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo


"1-0 ar fi scorul perfect mereu"
Dănciulescu a mărturisit ieri: "Mi-aş dori să cîştigăm mereu cu 1-0 dacă s-ar putea. Ulciorul nu merge de multe ori la apă, aşa că pe viitor ar fi bine să cîştigăm fără probleme, nu cred că vom reuşi mereu să revenim de la 0-2". Despre adversarul de mîine, la care a fost la un pas să ajungă în urmă cu 3 săptămîni, atacantul a declarat: "Cei de la Tîrgu Mureş au o echipă puternică, greu de învins. Mi-era greu să plec la altă formaţie în afară de Dinamo. Le urez ardelenilor mult succes, dar după meciul cu noi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.