Liga 1

Noul obiectiv al Rapidului lui Şumudică: "Locurile 1-3!"

Marius Şumudică, Şumudică, Rapid

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru a le arăta jucătorilor că are încredere în ei, Şumi şi-a schimbat singur obiectivul


Evoluţia echipei în prima repriză a partidei cu Dinamo l-a încîntat pe Marius Şumudică, iar acum antrenorul a anunţat conducerea că vrea schimbarea obiectivului. Iniţial, Şumi era obligat să termine sezonul în primele 5 echipe pentru a continua şi la anul în Giuleşti.

"Acum vreau locurile 1-3. Am încredere în băieţi! Primele 45 de minute din Ştefan cel Mare mi-au demonstrat că putem termina sus. Ce s-a întîmplat după pauză a fost un accident şi nu vom mai avea parte de aşa ceva. Avem o echipă valoroasă, care poate termina pe podium!", a spus Şumudică, ieri.

Vrea linişte
Pentru a putea realiza noul obiectiv, tehnicianul din Grant cere suportul conducerii şi al fanilor: "Trebuie să demonstrăm că sîntem o familie. Dacă ne vom ataca între noi, nu vom realiza prea multe".


"După meciul cu Dinamo, obiectivul meu s-a schimbat şi Rapid se va lupta pentru primele trei locuri. Merităm mai mult decît să prindem in extremis un loc de Europa"
Marius Şumudică, antrenor Rapid


"Psihologul sînt eu"
După ce Dinu Gheorghe a spus că e posibil să aducă un psiholog la echipă în eventualitatea unui eşec cu Bistriţa, Marius Şumudică spune că nu e nevoie de aşa ceva: "Un antrenor bun trebuie să fie şi un mare pedagog. Cînd Milan a pierdut finala Champions League de la 3-0, credeţi că Ancelotti a adus un psiholog la echipă?". Sburlea îi dă dreptate lui Şumi: "Nu cred că avem nevoie de altcineva. Indicaţiile antrenorului sînt suficiente".

"Noi sîntem vinovaţi!"
Mijlocaşul Nicolae Grigore (27 de ani) i-a luat apărarea lui Marius Şumudică şi spune că singurii responsabili pentru eşecul din Ştefan cel Mare sînt fotbaliştii: "Noi am greşit şi ne asumăm toată responsabilitatea, antrenorul nu a avut nici o vină! În prima repriză am respectat toate indicaţiile, în partea a doua nu ştiu ce s-a întîmplat. Nu am avut reacţie la replica lui Dinamo, am clacat!".

"Moraes nu dă gol!"
Marius Şumudică îi asigură pe fanii giuleşteni că Junior Moraes nu va marca diseară: "E un fotbalist care mie îmi place, dar avem metode pentru a-l bloca. Nu ne vom lua măsuri speciale, însă fundaşii noştri îşi vor face bine treaba. E foarte greu ca un jucător să cîştige de unul singur o partidă. Eu sînt sigur că-l vom anihila pe Moraes".


Inbox

- Comisia de Disciplină a LPF a amendat cluburile Rapid şi Dinamo cu cîte 10.000 de lei pentru incidentele provocate de propriii suporteri la meciul disputat în Ştefan cel Mare, cînd s-au aprins fumigene şi torţe.
- Şumudică despre partida cu Bistriţa, de azi: "E un meci special pentru mine, vom întîlni echipa unde am debutat ca antrenor în Liga 1. Mi-am făcut treaba acolo şi acum vreau victoria pentru că avem nevoie de cele trei puncte ca de aer".
- Pentru partida de diseară s-au cumpărat aproximativ 1.000 de bilete. Acestora li se adaugă şi cele 3.000 de abonamente vîndute pînă în prezent. Azi, casele de bilete sînt deschise pînă la ora partidei, cînd se aşteaptă să fie în tribune 7.000 de spectatori!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.